Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Η πανσέληνος του Αυγούστου στο Μουσείο Ακρόπολης Εκδηλώσεις με το ομορφότερο φεγγάρι της χρονιάς

Η πανσέληνος του Αυγούστου στο Μουσείο Ακρόπολης

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την αυγουστιάτικη πανσέληνο την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, με ελληνικές και ξένες γνωστές μελωδίες από το ιστορικό μουσικό σχήμα της Στρατιωτικής Μουσικής Αθηνών, στον προαύλιο χώρο του στις 9:30 μ.μ.

Η Στρατιωτική Μουσική που ιδρύθηκε το 1825 αποτέλεσε για χρόνια τον μοναδικό φορέα μουσικού πολιτισμού στην Ελλάδα με μαέστρους διεθνούς φήμης αρχιμουσικούς, όπως οι Μάγγελ, Καλομοίρης και Καίσαρης, καθώς και ανάλογους σολίστες. Σήμερα, η Στρατιωτική Μουσική Αθηνών υποστηρίζει όλες τις εκδηλώσεις του Στρατού, ενώ συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία σε διεθνή φεστιβάλ Στρατιωτικών Μουσικών στο εξωτερικό. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο αρχιμουσικός Λοχαγός (ΜΣ) Μιχαήλ Χασούρης.
Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα (η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 9 το βράδυ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους εκθεσιακούς χώρους και να απολαύσουν τη θέα του Ιερού Βράχου υπό το σεληνόφως του νυχτερινού αττικού ουρανού.

Feedzilla: Europe News

BBC News - Politics

Harvard Magazine email Archive Feed

ΤΥΠΟΣ

« »

EMSC - Last 50 earthquakes worldwide