Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Εισαγγελική παρέμβαση για αδήλωτη εργασία στη Δημόσια Τηλεόραση Να διερευνηθεί η μηνυτήρια αναφορά της ΠΟΣΠΕΡΤ ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Εισαγγελική παρέμβαση για αδήλωτη εργασία στη Δημόσια Τηλεόραση

Να διερευνηθεί η μηνυτήρια αναφορά της ΠΟΣΠΕΡΤ, στην οποία γίνεται λόγος για αδήλωτη εργασία στη Δημόσια Τηλεόραση, ζητά από τους υφιστάμενους της εισαγγελίας, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός διαβίβασε χθες στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας μηνυτήρια αναφορά-καταγγελία του πρόεδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, και του πρόεδρου της ΠΟΕΣΥ, Γιώργου Σαββίδη, σύμφωνα με την οποία στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης τις τελευταίες μέρες γίνεται “κατάφωρη παραβίαση της εργασιακής και ασφαλιστικής νομιμότητας, με την απασχόληση υπό καθεστώς αδήλωτης και μαύρης εργασίας εργαζομένων – κατ’ επιλογή προσληφθέντων”.

Μάλιστα, οι καταγγελίες συνοδεύονταν και με αποδεικτικά στοιχεία που κατατέθηκαν στην Κεντρική Υπηρεσία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και στην Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ) του ΙΚΑ. Οι καταγγελίες αφορούν στην απασχόληση εργαζομένων ακόμη και για τη μετάδοση του δίωρου προγράμματος.


Feedzilla: Europe News

BBC News - Politics

Harvard Magazine email Archive Feed

ΤΥΠΟΣ

« »

EMSC - Last 50 earthquakes worldwide