Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αμάντας Μιχαλοπούλου

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου στο Νομισματικό Μουσείο

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αμάντας Μιχαλοπούλου

«Ακούγεται σαν ψέμα, αλλά είμαι η γυναίκα Του. Παντρευτήκαμε πριν από πολλά χρόνια. Ζήτησε το χέρι μου και δέχτηκα. Μερικές φορές απορώ κι εγώ η ίδια με όσα έζησα, πρώτα μακριά Του, ύστερα πλάι Του. Δεν είχα φανταστεί έτσι τη ζωή μου». 

Πρωταγωνίστρια στο νέο βιβλίο της Αμάντας Μιχαλοπούλου είναι η γυναίκα του Θεού. Ένα κορίτσι που μεγαλώνει πετώντας ξυστά πάνω απ' τα δέντρα, συναντώντας τ' Αγρίμια στο Δάσος και δοκιμάζοντας την υπομονή του άντρα Της με δύσκολες ερωτήσεις, ερωτήσεις που Εκείνος αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει. 

Τι θα συμβεί όμως όταν ο Θεός τής αποκαλύψει την αλήθεια για τη δημιουργία του κόσμου; Θα αντέξει το βάρος ενός τόσο τρομερού μυστικού;


Η Γυναίκα του Θεού (Kαστανιώτης, 2014) είναι ένα περιπετειώδες φιλοσοφικό μυθιστόρημα για την αναζήτηση της αγάπης και το νόημα της ζωής. Μια ασυνήθιστη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα που διεκδικούν με πάθος το δικαίωμά τους να πιστεύουν ο ένας στον άλλο παραμένοντας ελεύθεροι.

Το μυθιστόρημα θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου, στις 9.00 μ.μ., στο Νομισματικό Μουσείο (Πανεπιστημίου 12).      

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αθανάσιος Αλεξανδρίδης, ψυχίατρος-ψυχαναλυτής,Μάνος Δανέζης, επίκουρος καθηγητής Αστροφυσικής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στον ρόλο της «Γυναίκας του Θεού» η συγγραφέας Ζυράννα Ζατέλη και η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ηλίας Μαγκλίνης.

πηγή: Βήμα


Feedzilla: Europe News

BBC News - Politics

Harvard Magazine email Archive Feed

ΤΥΠΟΣ

« »

EMSC - Last 50 earthquakes worldwide