Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Aids Στην Τεχνόπολη στις 30/11 και 1/12Σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Aids


Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας – Θετική Φωνή, το Κέντρο Ζωής και η PRAKSIS ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους και συνδιοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDSυπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Στο χώρο του Αμφιθεάτρου του Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ 9.84 θα φιλοξενηθούν το Σάββατο το πρωί η συνάντηση διαλόγου με πολιτικούς από όλα τα δημοκρατικά κόμματα, καθώς και η καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη τύπου των οργανώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS. Με την ολοκλήρωση της, μέλη και εθελοντές των οργανώσεων θα κατευθυνθούν με πορεία στην πλατεία Μοναστηρακίου, όπου μέσω ενός Red Ribbon happening θα επιχειρήσουν να στείλουν το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης, Θετικά στη Ζωή - Όχι στο Στίγμα, όσο πιο δυνατά γίνεται.

Με στόχο την ενημέρωση του ευρύ κοινού και την ευαισθητοποίηση της Πολιτείας και της Κοινωνίας γύρω από τα θέματα που αφορούν τον HIV/AIDS, όλες οι οργανώσεις που δραστηριοποιούνται - είτε έμμεσα είτε άμεσα – στο χώρο αυτό θα βρίσκονται με ενημερωτικά περίπτερα στο Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού» της Τεχνόπολης όπου θα παρουσιάζεται παράλληλα η έκθεση αφίσας των φοιτητών του εργαστηρίου γραφικών τεχνών της ΑΣΚΤ που δημιουργηθήκαν το 2011 για τις ανάγκες της καμπανιάς «Ενημέρωση, Προφύλαξη, Εξέταση» της PRAKSIS και του Κέντρου Ζωής. Στον ίδιο χώρο και σε συγκεκριμένες ώρες θα υπάρχουν επίσης DJs, προβολές ταινιών, καθώς και μια συναυλία με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, το Σάββατο το βράδυ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου από τις 10:00Feedzilla: Europe News

BBC News - Politics

Harvard Magazine email Archive Feed

ΤΥΠΟΣ

« »

EMSC - Last 50 earthquakes worldwide